Helatorstaina

Pitkään välillä oli vain tuplapyhä viikonloppuna ja Kristuksen taivaaseen astumisen muistopäivä.  Mukavammalle maistuu sananakin tuo helatorstai, lyhyt ja ytimekäs. Arkipyhät tuovat hyviä katkoja maallistuneeseenkin elämänmenoon. Edes joskus kaupat kiinni.

Nyt on kuvien vuoro. Eileniltaisella rantasaunareissulla löytyi mielenkiintoisia …kiviä. 
Olen pari viikkoa syönyt Triptyliä ja pikkuhiljaa hellittää kauhea väsymys. Muuten en sen vaikutusta ole huomannut. Takaraivolla outoa juilimista ja migreeniä pukkaa edelleen. Lääkäri taisi mainita, että kuukausi menee, ennen kuin alkaa vaikuttamaan. Tuo yllä oleva kivi kuvastaa hyvin päänsärkytuntemuksia. Nyt onneksi alkaa täsmäase Naramig helpottamaan.


Mielenkiintoisia kerrostumia. Nämä ovat makoilleet piilossa jääkauden jälkeen, putkahtaneet päivän valoon kaivurin jäljiltä.

Hiukan pihlajan kurimuksessa tämä koivu. Latva kuitenkin huitelee korkealla valtoimenaan.
Täytyy noihin vaivoihinkin suhtautua samoin. Ei niistä varmaan koskaan kokonaan pääse,  mutta täytyy nostaa katse krempoista pois, mihin tällä blogillakin pyrin. Tässä oli pieni tilannekatsaus selviytymiseen.

Eilen illalla oli huikea kahvitteluilma. Oli mukavan lämmintä ja lintujen iltakonsertointi voimissaan. Kesään päin mennään. Päivä kerrallaan. Nyt loppui valitus tältä kertaa.(…ja pöydällä lisää kiviä…ja kivillä tarinansa:)

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s