Päivityksiä päivittelen

Huomasin, että vanhempien blogiartikkeleiden muokkaukset ja päivitykset nostavat ne täällä WP:ssa päällimmäiseksi. Kävin 3 kuukautta  vanhaa Utopia-artikkelia tarkastelemassa, kun konehuoneessa näkyi, että se oli löydetty hakukoneella. Luin kriittisesti läpi  ja  lisäilin sinne muutamia avainsanoja.  Jännästi näkyi pompanneen pinnalle, vaikka vanhaa turinaa onkin. Tuli taas tajuntaan, että kannattaa miettiä, mistä tänne avautuu. Helposti kuvittelee, että netti on niin täynnä bittejä, että sinne ne häviää tavoittamattomiin minun tuherrukseni…

Elämästä ja kuolemasta
Keväällä tuli dokkari Pekka Strengistä. Ihmisen elinaika ei ole mikään itsestäänselvyys. Nykyään saatetaan elää hyvinkin vanhaksi, mutta joillekin noutaja saapuu liian varhain. Tällaiset tarinat saavat miettimään omaa elämää ja mitä sellaisella lahjalla tekee. Sairaus on jo kalvanut tekijää, kun hän on tämän kappaleen tehnyt.

Päivittäin pitäisi palauttaa mieleen rakkaita läheisiä ja  arvokkaita asioita, joiden eteen kannattaa tehdä töitä ja joista pitää kiinni.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s