Jotain uutta…

..tai taitaa olla vanhaa. Lihaksia nimittäin! Kaikkihan sen tietää, miten käy, kun oikein hapoille menee. Kuntotesteissä on tarkoituskin ottaa kaikki irti. Hienoa on huomata, kun kipeytyneitä koipiaan vähän rääkkää lisää, niin pystyy taas nousemaan portaita ylös ja alas!
Täällä ”verkkaillaan” ja reenataan 😀 ja opitaan paljon pohojalaasta murretta ja sanoja.

Mielenkiintoista nähdä saako tällaisen alkusykäyksen jälkeen voimia jatkaa reenaamista kotiin palattua, vai palaako takaisin entiseen hyötyliikuntamalliin. Paskaniskalle se ei nimittäin riitä. Tietty täällä niska kipeytyy, mutta tajuaa samalla miten hyviä sitä tukevia lihaksia saa voimistettua. Väkipakolla ei tainnoksiin asti pyritä harjoittelemaan, mutta kuitenkin varovasti jokaisen omia rajoja testaten.

Muutos
Tällainen aihe oli psykologin luennolla. Siihen vissiin perustuu tällainen kahden viikon aloitusjakso, että alkaa jo oppia säännölliseen liikkumiseen ja oppii oikeita tekniikoita.(Oppii myös hyvinsyömään!)
Ohjelma on sopivan tiukka ettei ehdi liikoja haahuilla. Muutosta vaaditaan sitten kotiin palatessa, että osaa jatkaa itselle passelilla tyylillä. Jää nähtäväksi…

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s