Syyskuu

Syksy on hienoa aikaa. Illat hämärtyy aiemmin ja saa huokaista ja vetäytyä hyvällä omallatunnolla tupasalle eli lukea, katsoa elokuvia…(Ja muuttaa taas perustellisesti blogin ulkoasua!)
Käykääpä tsekkaamassa Tsiiskakkua ja sanokaa toimiiko sivut uudella pohjalla, joka on valokuville tarkoitettu. ARCHIVE oikeassa yläreunassa näyttää kaikki ohjeet pikkukuvina(kaikkiin ei ole vielä kuvia.) Tätä varisparvitaustaakin voipi vapaasti arvostella!

Elämäntapamuutoksia:

Uusi Musta järjesti tempauksen Käytän koko syyskuun vain kuutta vaatetta Alusvaatteet, sukat, kengät, päällysvaatteet eivät kuulu joukkoon. Minäkin aloin miettimään vaatekaapin sisältöä ja ajattelin kokeilla, vaikken mikään pukeutumisfriikki olekaan. Muutenkin näin syksyn tullen on enemmän aikaa taas miettiä, mitä kaapeissa on ja mitä sinne kannattaa hankkia.

Siivoiluun olen löytänyt mielenkiintoisia nettisivuja. Ordinare, jonka osoite on tuolla blogilinkeissä ja Flyladyn suomalaiset sivut. Järkeä minunlaiseni häslääjän huushollin hoitoon! 😛 (Painunkin nyt tiskaamaan, kone ei toimi 😦 ,vaan tuleepa samalla kiillotettua tiskipöytäkin!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s