Perushuttua

Uskoa kaikki
Puhutaan suuresta pamauksesta maailmankaikkeuden syntynä tai ei sittenkään, ehkä kaikki onkin ollut aina. Stephen Hawking: ”Jumalalla ei ole sijaa maailman synnyssä” Who knows! 😉 Ihmisten tietoa ajasta ja avaruudesta ei voi käyttää todistamaan minkään puolesta. Ihmisten näyt, unet ja kokemukset ovat hyvin subjektiivisia. Kuitenkin niihin pohjaten laaditaan melkoisia lakihenkisiä elämänoppaita!
Monet ääriryhmät ja niihin kuuluvat ihmiset ottavat elämäntehtäväkseen etsiä vikoja toisinajattelevista. Vapaa-ajattelijat koettavat parhaansa mukaan todistaa omaa uskoaan jumalattomuuteen ja nauttivat uskovien pilkkaamisesta. Jotkut innokkaat taas elävät lopun edellä profetioineen.Ihmisiä pelotellaan edelleen helvetin kauhuilla.(Tosin ihmisiä elää helvetillisissä oloissa koko ajan !) Luonnon ja ihmisten aiheuttamat katastrofit käännetään Jumalan ilmoituksiksi, joista laaditaan profetioita!

Olen aiemminkin kommentoinut kirjaa Salaisuus(taitaa olla niitä kiellettyjä New Age kirjoja! ). Yksi asia sieltä putkahtaa tämän tästä mieleen: kiitollisuus! Siinä kehotetaan aamulla herätessä jo miettimään asioita, joista on kiitollinen. Positiivista ajattelua kritisoidaan, mutta kuinka paljon se omaa oloa parantaa, jos koettaa kääntää ajatuksiaan synkeyksistä valoisiin! Miettiä karkeruuden tai kateudentunteen yllättäessä, mistä se tulee ja antaa sen mennä sitten menojaan. Tilalle kiitollisuutta ja muita hyviä ja kauniita asioita. Konsteja on käsillä tekeminen tai ulkoilu, meditaatio. Mielen rauhoittaminen hengittämällä rauhallisesti ja laskemalla hitaasti vaikka kymmeneen toimii pika-apuna. Täytyy muistaa ajattelun välissä elämäänkin, se vaikuttaa parhaalta elämän tarkoitukselta.

Kissat osaavat olemisen taidon(ja tasapainon.)

Vanhempi postaus, jossa vähän uskostakin:Lääkkeistä ja Pharmagedonista.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s