Tapettiin sulautuminen…


…blogipostausten häviäminen valtavaan massaan
Välillä mietin tätä bloggaamisen mieltä, itselleni tämä on ollut henkireikä. Haluanko, vai jopa toivon, jonkun lukevan postauksiani? Tietenkin, en kai muuten pitäisi tätä avoimena. 😛 Mahtavia luku- ja katselukokemuksia antavia blogeja löytyy jo suomen kielelläkin lukuisia. Useimmat näistä hukkuvat virtaan. Kun seuraa suomalalaisten wordpressin tai bloggerin uusien artikkeleiden virtaa, tajuaa miten paljon niitä tulee aivan jatkuvalla syötöllä. Monet helmet hukkuvat tasaiseen massaan. Joitain saattaa löytää vahingossa, mutta useimmiten jonkun toisen linkittämänä. Pidän valtavana rikkautena lukuisia blogeja, twitteriä ja muita verkkosivustoja löytää uutta ajattelemista.

Meillä pistäytyi eilen omakustanteisen kirjan kauppaaja. Ei vaikuta innostavalta myyntitekniikalta. Kuinka kaikki vielä muuttuukaan, kun taide ja kirjallisuus siirtyy sähköiseen muotoon. Nyt jo tunnetuimmatkin työkseen kirjoittavat joutuvat markkinoimaan itse itseään, että saavat kirjojaan myydyksi.
Kaikkea ladataan netistä ja mieluiten tietenkin maksutta. Mistä jatkossa elanto sisällön tuottajille; joutuvatko tekemään muuta työtä ja vapaa-aikanaan vasta antautumaan taiteiluun.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s