Lahjojen hankintaa vai jätetäänkö väliin…

Lahja-asiat mietityttää. Itse olen tyyppiä EI lahjoja minulle, kiitos!(hmm…ehkä kukkia, suklaata, kahvia, teetä, viiniä…). Olen huomannut, että monet ovat aika kiusaantuneita lahjoista -eihän nyt olisi tarvinnut… Kuitenkaan ei kaikista tiedä, onko se vain perisuomalaista vaatimattomuutta ja lahjan saaminen on oikeasti ilo!
Joskus hankkii jotain, mitä kuvittelee toisen tarvitsevan ja se jää kuitenkin käyttämättä kaapin perukoille. Harmittaa niin antajaa kuin saajaakin. Innokkaimmat lahjan antajat saattavat kaivata ylistystä. Jotkut vertailevat ja kilpailevat lahjojen antamisessa. Sitten petytään, kun ei kukaan arvosta. Perhanan monimutkaista!
Löysin twitterissä linkin isänpäivälahjaan. Tästä Harri Syrjäsen hienoille sivustolle, sieltä löytyi mm.
hienoja vyönsolkia ja sormuksia. Olen vahvasti kotimaisen tekemisen kannalla. Mieluummin vähän, mutta laadukasta ja lähellä tehtyä.
Suomalaista taitoa lisää:Design House IDOLI

Silmän ruokaa nettisivuilla
Monia blogeja seuraan ja useimmilla on aika selkeä ulkoasu. Joillain hyvääkin sisältöä(=asiaa) täynnä oleville sivuille tekisi mieli mennä kuin raivaussahan kanssa pusikkoon. Ei oikein viitsi etsiä tietoa sekamelskasta! Arvostan simppeliä ulkoasua. Keski-ikäisen silmilläni luen myös mieluummin valkoisella pohjalla olevaa tekstiä. Kuvat toimivat hyvin tummempaakin taustaa vasten.
Aika veikeä sivusto Englannista This is your Kingdom, kun nykyään kaikki tahtoo olla niin kiiltävää kuvaa. Ehkä mennään tehokkaiden ja tarkkojen digikuvien kanssa välillä yli ja silmät lepäävät välillä piirroksissa ja rakeisissa valokuvissa!

Joku on minulta kysellyt, miksi veivaan blogin ulkoasua vaihtaen teemoja. Minulle blogin luettavuus ja ulkonäkö ovat aika tärkeitä. Jos sivusto on täynnä kaikenlaista sälää, ei pysty keskittymään oleelliseen eli sisältöön. Jos teeman värimaailma on sekava, niin kuvat hukkuvat sen joukkoon. Kuitenkin jotain widgetejä(sivulaatikoita) on hyvä olla, että pääsee vaihtamaan sivua näppärästi ja arkistot ovat hyvin nähtävillä. Twitter-laatikon merkitystä olen miettinyt, huomaako sitä edes kukaan? Siinä kuitenkin näkyy viimeisiä tunnelmia lyhyesti ja mielenkiintoisia linkkejä.

Kesällä oli yksi huone aika selkeä. Kun kissanpennut valloittivat sen, piti tavaraa olla vähän.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s