Ankeutuksesta valoon

Välillä v***taa, kun ei ikinä opi olemaan aikuinen ja kestämään kaikenlaista: kyräilyä, utelua, valitusta ja narinaa. Joskus mietin, miten ammatikseen hoivatyötä tekevät jaksavat, hatunnosto heille!!!
Harry Potterin suomentajan Jaana Kaparin ankeuttaja on nappiin osuva nimi sille, jos joutuu liian paljon olemaan alakuloisessa ympäristössä. Hurtti huumori varmaan auttaa, mutta jotenkin toivoisi oppimaan nollaamaan päänsä; ajatteleman ettei kaikkea voi muuttaa mieleisekseen. Siihenkin varmaan auttaa J.K.Rowlingin ”taika” ajatella hyviä ja onnellisia asioita.
Shit happens ja elettävä on siitä huolimatta. Maalaislääkäri Kiminkinen kertoi edellisessä ohjelmassaan hyvin, miten ihminen jämähtää sairauteensa ja sen hoitamiseen. ”Ihmisen tarkotus on elleä!” Veivataan ja murehittaan, miten minulla on tämä vaiva ja minkä takia ja mitähän tämä on ja jos ja kun ja mutkun ja sitkun. Vaivoja on vanhoilla ja nuorilla, jotkut vain hyytyvät murehtimaan omiaan ja unohtavat elää. Ei piä antoa periks!

Jotkut taitavat salaa nauttia siitä, kun ihmiset kärsivät. Iloisia ja hyväntuulisia katehittaan ja paheksuttaan. Pah! Kenkää vaivoille ja turhista huolehtimiselle! 😀

Kenkää vaivoille ja turhista huolehtimiselle! -kolotukset kuuluvat elään. Jes, olen elossa!

‘There are two kinds of people, those who finish what they start and so on.’ ~Robert Byrne

How to start/http://zenhabits.net/begin/

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Ankeutuksesta valoon

  1. Mielenkiintoinen linkki. Otin talteen ja aion tutustua tarkemmin sitten kun kärsii.

    Turha valitus joutaisi jo romukoppaan kollektiivisesti tässä maailmassa. Mutta minkäs sille voi, kun toisinaan se vain vetää. Tai aika usein, kai.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s