Väsynyt vaalien jälkeiseen aikaan

Hiukka hämmentynyt olen kaikenlaisista netissä kiertävistä jutuista; blogeista, Facebookissa linkitetyistä keskusteluaiheista ja fanaattisista asenteista.
Tottakai kritisoiminen on hyvää, mutta välillä tuntuu, että joka puolella on voimakasta kahtiajakoisuutta. Olet joko meidän puolella tai meitä vastaan. Eihän elämä ole totaalisen mustavavalkoista! Ehkä olen liian suvaitsevainen, enkä tällöin suvaitse suvaitsemattomia! 😛 Ikääntyminen vaikutta siten, että jättäydyn pois kovin ilkeämielisyyttä viljelevästä seurasta. Mieluummin möllöttelen kotona. Nettikeskustelut on helppo jättää huomiotta, jos ne junnaavat asiattomalla tasolla. Kaivellaan tästä kaikenmaailman asioita täynnä olevasta verkosta hyviä saaliita, annetaan narisijoiden olla omissa oloissaan. Eikös siten ruokita hyvää ja näännytetään ankeuttavat tekijät olemattomiin.

Vaaleissa äänestettiin istuvaa hallitusta vastaan ja hyvin vahvasti on esillä maahanmuutto- ja eurokriittisyys. Se tuntuu vahvistuvan ja antavan virtaa häiriköidä ja melskata. En tiedä mihin ollaan menossa yhteiskunnassamme, mutta minä olen ainakin hyvin väsynyt kaikenlaiseen ikävämieliseen nälvimiseen toisin ajattelevia kohtaan. Jos ei muuta löydy, arvostellaan ulkonäköä. Jotain moitittavaa pitää kaivaa. Mitä yhteisten asioiden ajamista se on, että puututaan ulkonäkökysymyksiin!

Akun tehdas antaa virtaa. Toivottavasti pääsemme siitä joskus eroon -ydinvoimasta, ei Eppu Normaalista! 😉

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s