Aikaa

Tällä kertaa aiheen antoi Ajattelun ammattilainen ajan käytön testaajana.

Paradoksaalista kyllä, tekemistä oli prikulleen yhtä paljon kuin vuotta aiemmin – kenties vielä enemmän. Ja silti, vaikka tein nelipäiväistä työviikkoa ja pidin kesken päivän tunnin pituisen tauon, ei tavoitteista tarvinnut tinkiä. Aikaan saaminen kun ei katso käytettävissä olevaa aikaa, vaan sitä, miten ajan käyttää.

Vaikka kirjoittajan kokemukset ovat ajatustyöstä, uskon samaan myös fyysisessä tekemisessä. Mitä enemmän hosuu, sitä vähemmän saa kunnollista aikaiseksi. Miten usein tulee kiireen nimissä jätettyä hengähtäminen väliin ja tehtyä aivan epäolennaisiakin asioita. Kun on aivan uupunut, ei jaksa kuin torkkua sohvalla, vaikka voisi keskittyä lukemaan tai joogaamaan/ venyttelemään.

Aina uudelleen havahtuu kiireyden ja saamattomuuden tuntuun. Kaikki koneet ja vimpaimet, joiden pitäisi nopeuttaa ja helpottaa elämää, lisäävätkin työtä! Uusien laitteidein opettelu vie aina aikansa ja hihat palavat, kun ne menevät epäkuntoon. Juuri koskaan ei löydy kunnon manuaaleja. Aikaa menee vian etsimiseen tai sitten pitää mennä jollekin kurssille, josta ei irtoa välttämättä mitään hyödyllisiä neuvoja. Hajoilemiset tapahtuvat usein vielä Murphyn lakien mukaan, jolloin sählääjä saa entistä enemmän vahinkoa aikaan. (-nyt on vedettävä henkeä välillä -)

Aika on ja nyt on aika pitää ruoka- ja kahvitauko.
image

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s