Kevätpäivänseisauksessa ei vaan nyt tasataan

Allekirjoitin kansalaisaloitteen tasa-arvoisesta avioliittolaista. Nimiä näkyy olevan jo 118 506 kappaletta, ei vaan 121 470!
Keskustelu on kiivasta ja loan heittoa on puolin ja toisin. Juhani Starczewski on laittanut JNO:oon valituksen
Marko Ahosen blogikirjoituksesta homot aviohelvettiin. Siinä Ahonen perustelee hyvin miksikäs ei myös homopareja voisi vihkiä. Joskus mietityttää Raamattua kirjaimellisesti lukevat, miten he noukkivat sieltä joitain asioita toisten tuomitsemiseksi, mutta kukaan ei pysty kaikkia outoja määräyksiä kuitenkaan noudattamaan. Eksegetiikaa taitavat näkevät ristiriidat Raamatun eri kirjojen välillä. Mutta minkäs teet, kun tulkitaan ja alleviivataan jakeita omien mieltymysten mukaan. Hohhoijjaa. Pithän tästäkin tekstiä purkaa, vaikka siitä jauhetaan joka sivulla. Ehkä nyt voin päästää itseni irti ja keskittyä mukavampiin asioihin., kuten paranemiseen. Kuume tuntuu hellittävän. 🙂

Ruokavalioiden ääri-ilmiöistä keskustelevat Varpu Tavi ja Marko Suomi keskustelevat suomalaisesta ilmiöstä ruokavaliokeskusteluissa. Suosittelen!

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Kevätpäivänseisauksessa ei vaan nyt tasataan

  1. Tsekkasin ahosen kirjotuksen ja pätkän sitä haastajaa/jsn-kiusaajaa… marko fundeerannu asiat järjestykseen. Entä tää swartzschkopf vai mikä se nillittäjä olikaan… aika pimeetä settiä vielä lymyää hihhulikaapeissa. voi valon vähyyttä voi voi pimeyden mörköjä! Lukisvat raamatusta miel niitä jsse jeppksen oppeja kuin vanhtestamentin julmia.

    1. Niillä on ihan omat gurut, jotka opettavat tulkitsemaan Raamattua haluamallaan tavalla. Ihan niinkuin tekstitkin kirjaan on aikanaan valittu ja muokattu tukemaan vallanhaluisia piispoja ja paaveja. Sielläpä lymyilevät omissa piireissään ja kehittävät yhteishenkeä Jeppiksen nimeen vaikka oppi on ihan muuta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s