Neuvostojen aikaa

Puhdistus

Kuumeisena ei jaksa eikä varmaan kannatakaan tehdä mitään muuta kuin lepäillä ja lukea. Onneksi en ole saanut migreeniä lentsun seuralaiseksi!
Eilen otin hyllystä Sofi Oksasen Puhdistuksen. Vasta nyt! Olen sitä vähän peläten vältellyt. Teksti oli todella sujuvaa lukea, vaikka aihe onkin rankka.
Jostain syystä viime viikkoinen Prahan reissu nivoutui Puhdistukseen, johtuen tsekkien ja Virolaisten kohtalosta. Molemmat joutuivat punakoneen valvovan silmän alle. Puhdistuksen alussa ollaan vielä kesäisen kauniissa itsenäisessä Virossa ja lopun tapahtumat ovat 90-luvun alussa. Aurinko paistaa ja kaikki on kaunista ja hyvää. Kateuden siemen kuitenkin itää ja kasvaa.

Eilen tuli murhapäätös isälle ja äitipuolelle 8-vuotiaan tytön surmasta. Mikä saa ihmiset sellaisiin väkivallan tekoihin, naisten ihmiskauppaan ja raakaan seksuaaliseen väkivaltaan!

Puhdistuksen alku-1

Nyt olen valmis katsomaan elokuvankin, josta pokkarin kannen kuva on napattu. Mitenkähän minä luen kaikkea aina jälkijunassa, monta vuotta kirjan julkaisun jälkeen!

2 kommenttia artikkeliin ”Neuvostojen aikaa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s