Lauantaiaamua


Viikon lentsusta luulin säästyneeni migreeniltä, mutta tulihan se sieltä viimein, mitäs kaipailin. Kuumeisena tuli luettua enemmän ja katteltua vähemmän dikipoksin sisältöä.
Muutaman kirjan luettuani ja kelattuani nettikeskusteluja koin häivähdyksen kaiken turhuudesta. Sosiaalinen media (tympeä nimitys, eikä some ole yhtään parempi), saa välillä tuskastumaan huonoimmilla puolillaan. Meillä ihmisillä on taipumus riekkua siellä omaa älyllistä ylivertaisuuttamme samoin ajattelevien kanssa ja hyökkäillä todella mauttomasti törkeillä ja lapsellisilla sanavalinnoilla toisin ajattelevia kohtaan; tuleepahan kumottua se omakin fiksuutensa taso siinä samalla. Kaiken angstisen vyörytyksen jälkeen tuntuu ihan mukavalta lukea naamakirjan uutisvirrasta, miten joku on käynyt koiran kanssa lenkillä tai leiponut lapsenlapsen kanssa, kuvien kanssa tai ilman. ♥

Kaikesta päätellen olen tainnut roikkua liikaa agnostikkojen ja kreationististen uskovaisten artikkeleja ja kommentteja lukemassa. Tietoisuus erilaisten ihmisten ajatusmaailmasta avartaa tajuntaa, mutta liika uppoutuminen suvaitsemattomuuteen saa vihaiseksi ja silloin on parasta vaihtaa kanavaa. Kovin monet ovat vuosikausia valaneet maailmankuvansa valmiiseen muottiin. Mikä minä olen niitä arvostelemaan.

Kuusi on saanut pellon reunassa valoa ja kasvattanut tuuheat oksat. Päästetään valoa ja tuulta pöllyyttämään pinttyneitä ajatuksiamme.
Valossa vahvistuu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s