Koti sisustamista vai elämistä varten

Rakentamisen ja muuton aikaan tuli seurattua sisustusohjelmia ja -lehtiä kyllästymiseen asti. Tänään satuin katsomaan ohjelmaa Kotia kohti(tms). Ja minä järkytyin, kun edelleen kaikki huoneet ovat ihan valkoisia huonekaluineen. Eikö vieläkään vaihtelua! Paitsi saunan pitää olla noenmusta.

Rouheaa tulee jo korvista ulos. Alkuperäinen rouheus, kuten tiilipinta, kuitenkin tasoitetaan ja maalataan valkoiseksi. Jossakin seinään laitetaa puolestaan tiiliseinää jäljitteleviä laattoja.
OK. Hyvän näköisiä ja tyylikkäitä koteja ammattilaisten jäljiltä. Silti minulla on sellainen tuntuma, että sisustamistyyli on yhtä ailahahtelevaa kuin muutkin trendit. Uutta pitää hankkia vanhan tilalle tai vähintään yksi huone odottaa uutta maalipintaa. Pikkuhyllyjä, koreja ja muita kausittain vaihtuvia sisustusesineitä on kaupat väärällään. Johonkin nekin päätyvät.

20130824-220336.jpg
Nämä kuvat on otettu kesäkuisesta Hus & Hem lehdestä (6/13). Valoisia ja kauniita tiloja lehdet pulollaan. Mitä tässä nurisen. Taitaa olla aika laittaa sisustuslehdet kierrätykseen ja välttää kotiaiheisten ohjelmien seuraaminen. Koti on elämistä varten ja syksyn tullen on aikaa viettää entistä enemmän sisällä kyntilöitä poltellen. Eipä silloin ole väliksi viimosen päälle toteutettu sisustaminen. 🙂

20130824-220435.jpg

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s