Nyt jo unohdin

image…luonto ja …vasikat muotoilijoina

Takana kiihkeä viikonloppu 90-vuotisjuhlineen. Olen aina lopen uupunut onnistuneidenkin pippaloiden jälkeen. Osa syynä on epämääräinen mättö tohinan lomassa, osittain erittäin terävä piikki ylöspäin sosiaalisissa tilanteissa. En kammoksu kadunvilinää edes tupaten täydellä Kowloonilla Hong Kongissa tai julkisessa tilaisuudessa, jossa on tuntemattomia ihmisiä. Jos on paljon tuttuja ihmisiä paikalla yhtaikaa olen ihan hukassa, kun en pysty keskittymään yhteen kerrallaan. Olenkohan jo tervehtinyt kaikkia, ovatkohan kaikki saaneet kahvia juodakseen, eihän kukaan tunne oloaan orvoksi, huomaamattomaksi. Jep, kyse ei ole pelkästään tarjoilujen tuputtamisesta, vaan myös tarpeesta kohdata jokainen paikalla olija. Olen ihan uupunut kaiken jälkeen.

(Juhlien järjestäminen; suunnitteleminen, kokkaaminen, leipominen ja valmistelu olivat ennen mieluinen harrastus kunnes retkahdusvammateki siitä turhan uuvuttavaa. Nyt pitää malttaa mielensä liian työläiltä juhlahaasteilta.)

Illalla unen rajamailla luulin jo tajuavani mistä aamulla jatkan, mihin suuntaan painun, mistä kirjoitan tämän aamuisen blogipostaukseni, mutta olen jo kaiken autaasti unohtanut. Täytyy keksiä se uudestaan. 😀
Nyt olen kuitenkin viettänyt aamukahvihetken kuvia ladatessa ja kirjoittaen tätä välillä kaatuvalla WP-sovelluksella tabletilla. Kohta saan energisen kaksijapuolivuotiaan kaverikseni. Päivä on pelastettu.

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Nyt jo unohdin

  1. Liika määrä ihmisiä hajottaa kyllä keskittymisen, minultakin onnistuu se paremmin tuntemattomien joukossa. Juhlat tuttujen kanssa vaativat paljon.

    Energisoivaa päivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s