11.12.13…

Tanelin päivänä jälleen jännä päivämäärä.

Joulukuussa on jatkuvasti juhlia ja tulee mätettyä herkkuja jo ennen joulua.
Testasinpa sushinkin tekoa. Hyvä vaihtoehto makealle. Onnistuin ensimmäisellä kerralla riisin valmistamisenkin.

20131210-193017.jpg

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”11.12.13…

  1. Tänään taas on monella parilla hääjuhlat, hauska päivämäärä:)
    Sishia en ole koskaan maistanut, saatika tehnyt. Kaunis annos!

    1. Sushin tekeminen oli ihan mielenkiintoinen kokemus. Riisin keittäminen ja valmisteleminen oli yllättävän työlästä.
      Kylmäsavulohen kyytipojaksi tosi hyvää. Piparjuurinen wasabitahnakin tuli tutuksi.

      Näin mummona on mukava kokeilla uusia ruokia. Jotain vaihtelua rutiineihin.

    1. Herkullista tulee ihan aloittelijaltakin. Japanissa ruokakin on kaunista ja harmonista. Riisin keittäminen ja jäähdyttäminen on melkein teeseremoniaa vastaava. Minulla ei tosin ollut yhtään viuhkaa hengissä sen jäähdyttämiseen. Huidoin isolla kattilan kannella, mutta onnistuin saamaan oikean koostumuksen 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s