Kevät

Onpa minulla ollut vähäpuheinen bloggaustalvi. Tuntuu että tässä ajassa on huutoa niin paljon että korviin sattuu. Olen ehtinyt onneksi lukemaan aika paljon ja saanut siten nollattua päätä kiihkeiltä keskusteluilta.

Hurahdin lukemaan Diana Gabaldonin Outlander – sarjan 4 kirjaa katsottuani syksyllä TV-sarjan ensimmäisestä osasta (jonka olin lukenut jo aiemmin sen ilmestyttyä suomeksi joskus vuosituhannen alussa). Pari kirjaa taitaa olla vielä jäljellä 1700-luvun loppupuolelle sijoittuvassa sarjassa.

Viimevuosien aikaan maailmalta on rantautunut minimalismi tänne metsäänkin. (Toki täällä ei ole kauheasti alennysmyyntien tai brändien perässä tarvinnut koskaan juostakaan. )  Innostuin lukemaan myös japanilaisen KonMarin opuksen tavaroiden omistamisesta, irtipäästämisestä ja järjestämisestä. Kirjan lukeminen oli yllättäen lähes hengellinen kokemus. Vaatteiden ja esineiden kunnioittaminen ja niistä huolehtiminen vie ajatukset aikaan, kun ei ollut sarjatuotantoa eikä kertakäyttökulttuuria ja kaikesta oli pakko huolehtia. Elämän perusasioita.

Olen ottanut kuvia vain kännyllä ja laittanut niitä silloin tällöin Instagramiin nimellä  maarnikka .

image

  

2 kommenttia artikkeliin ”Kevät

  1. Huutoa riittää todellakin näinä aikoina. Olen itsekin sulkenut ulkomaailman lähes kokonaan pois, yrittänyt viettää hiljaista aikaa maalaten, kirjoittaen, valokuvaten. On tehnyt hyvää.

    Aurinkoista, seesteistä kevään jatkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s